General

Produktoppdatering uke 10: Ny funksjonalitet i tn:driver

Vi har gode nyheter til alle brukerne av appen tn:driver. I dag har vi oppdatert Google play Store med en ny versjon. Denne versjonen inneholder en del feilrettinger som vil forbedre brukeropplevelsen og ytelsen.

Flere brukere har påpekt at man ikke kan logge ut fordi man har usynkronisert innhold i appen. Det er mange årsaker til at kommunikasjonen kan stoppe opp. Ved å trykke på knappen for manuell synkronisering vil man restarte kommunikasjonsprosessen.

manuell synkronisering

God helg!

 

 

LARS RYDE: Ny rådgiver i Transportnett

Lars Ryde

– IT-kompetansen som jeg tilegnet meg er relevant for stillingen som jeg nå bekler i Transportnett.

Lars Ryde er ansatt som rådgiver i Transportnett hvor han sammen med selskapets medarbeidere skal sy sammen skreddersydde IT- og logistikkløsninger for kunder. Oppgavene er allsidig og spennende og matcher yrkeserfaringen til Lars. Han har bl.a. jobbet som Driftssjef i RKC AS i Tønsberg som er importør og grossist av Gjør-Det-Selv produkter. Her lærte han alt av lager- og logistikkfunksjoner fra bunnen av. Denne erfaringen har kommet godt med i hans videre yrkeskarriere. Lars har videre jobbet i Bring Warehousing AS, hvorav 3 år som avdelingsleder og 3 år som logistikksjef. I tillegg har han arbeidet 4 ½ år for WebOn AS.