LEDIGE STILLINGER

teambuilding

Rådgiver

Vi ønsker å styrke teamet med en løsningsfokusert og kundeorientert rådgiver som brenner for logistikk. Du vil være en viktig lagspiller i prosjektgjennomførelser, videreutvikling av funksjonalitet og vårt ansikt utad mot nye / eksiterende kunder.

Senior utvikler (.NET)

Vi merker vekst og økt etterspørsel både fra eksisterende og nye kunder av vårt Log:nett TMS. Vi ønsker oss derfor en erfaren systemutvikler med fokus på kvalitetssikring av eksisterende tjenester og nyutvikling. Som del av vårt team vil du bidra aktivt i utarbeidelse av utviklingsstrategier og tjeneste utvikling for våre kunder.

Løsningsarkitekt 

Vi er den første TMS leverandøren i Norge som flytter over til Azure Service Fabric, og du har nå mulighet til å bli med i en spennende rolle som løsningsarkitekt for dette arbeidet. Vi står bak Log:nett TMS, og merker økt etterspørsel både fra eksisterende og nye kunder. Du er en løsningsfokusert og kundeorientert arkitekt som er klar for å ta våre produkter til neste nivå. Du vil være bindeledd mellom funksjonelle og tekniske kolleger, og en sentral lagspiller sammen med produkteier for å sikre at de funksjonelle beskrivelsene er realiserbare.


Du skjønner at kompleksitet ikke nødvendigvis er bedre, og ser verdien i løsninger som er enkle for brukeren, med mulighet for tyngde i bakkant. Du har også den tekniske forståelsen som trengs for å sikre at funksjonelle behov kan løses av våre utviklere. Du kan kode når det gjelder, gjerne med .NET, og har erfaring med hele stacken. I tillegg har du kjennskap til Azure eller andre skyplattformer.