LOG:NETT TPM: BIG DATA IS THE NEW OIL

 Nå gjenstår bare design!

- Big Data is the new oil, sa William Edward Demnings. I siste utgave av Moderne Transport ( April 2016 ) leser vi Glenn Lunds betraktninger rundt problemstillingen « Hvordan ser fremtidslogistikken ut?». Det var et fint resonnement å lese for vi kjenner oss veldig igjen i betraktningene som er gjort.

Det er ingen tvil om at teknologien utvikles i raskt tempo, og at det er vanskelig å uttale seg om hvordan bransjen ser ut stort mer enn ett år frem i tid. Sammen står vi overfor en rekke utfordringer og problemstillinger. Noe vi har merket ekstremt godt i vårt marked de siste årene. Vi er helt enige i at det ikke lenger er mangel på informasjon som er utfordringen, men heller det at man har tilgang på for mye informasjon og må kunne nyttegjøre seg av den.

Den som evner å strukturere Big Data og distribuere denne effektivt på tvers i hele verdikjeden på «need-to-know» -basis, vil sitte igjen med vinnerloddet
— Glenn Lund, redaktør, Moderne Transport


Da vi i utformet vår strategi mot 2017 for to år siden identifiserte vi Big Data som et av de store potensialene i vår produktutvikling. Som meldingsutveksler besitter vi enorme mengder virksomhetskritisk informasjon. Informasjon som er avgjørende når man skal ta beslutninger i hverdagen og for fremtiden. For når man i det lange løp ikke kan effektivisere verdikjedene sine mer så handler alt om å ta mest riktige avgjørelser?

Vår nye «silver-bullet» lanseres i disse dager, og vi gleder oss til å vise dere Log:nett TPM. Nå er det bare litt som gjenstår på layout!


Log:nett Transport Performance Monitor gir deg datagrunnlaget i et oversiktlig format. Du får i hverdagen et perspektiv i realtid og et historisk perspektiv når du skal ta avgjørelser for fremtiden. Vi mener synlighet er en av forutsetningene for å kunne gjøre verdikjedene enklere, mer effektive og ha tilstrekkelig kontroll til å ta riktige avgjørelser. 

Log:nett Transport Performance Monitor tar din bedrift til nye høyder.