NY KUNDE!

Transportnett har gleden av å meddele at vi har signert en 5årig avtale med Høiax.  

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontor og produksjon ligger også i dag i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

- Vi på transportnett är glada över att ha blivit eniga om en 5 årig plan där vi kan implementera Log:Nett och på sikt bygga ett gott samarbete. Vi ser stor potential för att lyckas tillsammans med kunden i våran jakt på att bli den mest eftertraktade leverantören av TMS, säger Christian Johannesson i Transportnett. Det är ett viktigt steg i ledet i våran ambition att få in en fot innanför VVS. Nu hoppas vi att ordet sprider sig och att fler kunder innanför denna bransch kommer att vara intresserade av våra lösningar, fortsätter han. Väl mött i 2015!

Les mer om vår nye kunde på deres hjemmesider her.

(bildet er lånt fra deres websider)