VÅRE NYESTE LAGSPILLERE

Kenneth - Support Manager / Developer                                                                       Kenneth begynte hos oss  i slutten av februar, og er vår nye support-ansvarlig samtidig som han jobber med utvikling av våre systemer. Han har en bachelorgrad i E-business fra NITH.  Han har tidligere drevet for seg selv med app- og webutvikling. Spørsmål rettes til: support@transportnett.no.


Christian Johannesson - Field Sales Executive
Christian begynte hos oss 01.02.15, og er vår nye selger.
Han har jobbet hos Itella Logistics, der han jobbet med Salg av Road/Air/Sea og Business Development på Air & Sea. Christian har også erfaring fra rederibransjen der han jobbet hos bl.a. MSC og Hyundai Merchant Marine før han flyttet til Norge i 2012. Christian er personen du skal kontakte dersom du er interessert i å høre mer om Transportnett. Han kan kontaktes per telefon: +47 406 32 199 eller mail: Christian@transportnett.no.