CORE-BUSINESS

Vi er en IT bedrift og leverer et TMS- system ( Transport Management System) til ulike aktører innen transport- og logistikkbransjen. 

 

Vår forretningsidè

Vi skal utvikle logistikksystemer basert på elektronisk kommunikasjon for transportører og transportkjøpere. Våre løsninger skal være tilpassningsdyktige og kunne bygges på kundens eksisterende rutiner og systemer. Vi skal levere kvalitet, effektivisere og være lønnsomme for våre kunder.

 

COMPETETIVE EDGE

Vi har ikke lenger et sett med unike løsninger som revolusjonerer verdikjedene dine, men vi gjør dem enklere og mer effektive. Og vi vil være best på akkurat det! 

 

Ting tar tid

Vi prøver å ikke reagere på endringer i et presset marked med å endre løsningene våre. Men respekterer heller det gode stykket arbeid og den tiden som skal til for å utvikle en enda bedre løsning.


Hvem vi er

Vi etterstreber hele tiden å levere løsninger med den beste kvaliteten, følge den teknologiske utviklingen og ha de beste hodene i bransjen ansatt. Med variert kompetanse og ulike bakgrunner er vi et sterkt lag med god faglig tyngde. Sammen sørger vi for at våre kunder har best mulige forutsetninger for å lykkes med å ta i bruk våre verktøy.

Jan Ole Hansen

JAN OLE HANSEN

CEO / Kundeansvarlig

 

Johan Haavardtun

JOHAN HAAVARDTUN

COO


Torbjørn Nordtveit

Utvikler

Terje Kongsberg

Økonomi ansvarlig

 

Lars Ryde

Rådgiver

Aliaksei Perapadzia

Utvikler

Elena Stepchenkova

Arkitekt / Team lead i Minsk

 

Kiran Nandedkar

Utvikler

Jan-Vidar Smeland Hovde

Support Medarbeider

Carina Sirgård Hansen

Prosjektleder